Frank Rijkaard trouwt zijn Stefanie (zie de foto’s!)

Donderdagmiddag trouwde Frank Rijkaard met zijn vriendin Stefanie Rucker in Hotel Arena in Amsterdam. Het is het derde huwelijk van Rijkaard en het was een drukte van jewelste met pers. Zelfs de Turkse media was massaal naar Amsterdam gekomen om een glimp op te vangen van het huwelijk van de trainer van Galatasaray.

Frank en Stefanie werden in Barcelona verliefd op elkaar toen Stefanie het kindermeisje was van zijn twee kinderen. Frank was toen nog getrouwd met Monique. Samen met Stefanie kreeg hij vorig jaar een zoontje, Santi.

In eerste instantie werd de pers op afstand gehouden en werd de ceremonie goed afgeschermd, maar uiteindelijk kwam het stel na de huwelijksvoltrekking naar buiten om zich te laten fotograferen door de pers. Stefanie droeg een prachtige zalmroze trouwjurk van Addy van den Krommenacker.

Foto’s: Peter Pijlman

Lees ook:‘Frank Rijkaard trouwt donderdag met kindermeisje’
Lees ook:Zoontje voor Frank Rijkaard
Lees ook:Miljoenenscheiding voor Rijkaard?
Lees ook:Huwelijk Wesley Sneijder op springen
Lees ook:Robbie Williams getrouwd (zie de foto’s!)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Frank Rijkaard trouwt zijn Stefanie (zie de foto’s!)

  1. Janet

    Een hele mooie jurk en eigenlijk ook wel chique dat ze niet in maagdelijk wit is getrouwd.

      /   Reply  / 
  2. shann

    al die oud-voetballers, die hoppen van huwelijk naar huwelijk. echt misselijkmakend en vooral RANZIG …om je vrouw in de steek te laten voor een kindermeisje. over 5 jaar, zijn 4e huwelijk, met het volgende kindermeisje…. YUCK!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>