Openingsconcert WK Zuid Afrika, de foto’s

Gisteravond was de spectaculaire kick-off van de Fifa World Cup in Zuid-Afrika. Het werd een groots spektakel waarbij grote artiesten optraden zoals de Black Eyed Peas, Alicia Keys en Shakira. Zie de foto’s hieronder…

De Black Eyed Peas mochten het concert openen. Een sexy optreden van zangeres Fergie, maar het stadion ging pas echt los toen Shakira het podium betrad met de officiele World Cup song Waka Waka (This Time for Afrika). Een tragedie vond plaats na het concert overigens. De achterkleindochter van Nelson Mandela is om het leven gekomen door een auto-ongeluk op de terugweg van het concert. Zijn ex-vrouw Winnie zat ook in de auto en raakte gewond. Vandaag zal de eerste wedstrijd gespeeld worden; Zuid Afrika – Mexico.

Lees ook:De wereld rouwt: Nelson Mandela (95) overleden
Lees ook:Toppers in Concert 2010 veel glitter & glamour
Lees ook:Susan Boyle het best verkocht in 2009
Lees ook:Perez Hilton dient aanklacht in tegen manager B.E.P.
Lees ook:Shakira is klaar voor Nederland – Spanje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>