GTST-acteur Mark van Eeuwen wint celebrity Reebok Homerun Derby

Goede Tijden Slechte Tijden’ acteur Mark van Eeuwen wist zich tijdens het celebrity toernooi van de Reebok Homerun Derby als beste te onderscheiden. In de finale overleefde hij een rechtstreekse confrontatie met TMF VJ Veronica van Hoogdalem en 2008 Playmate of the Year, Mai-Lan Leenders.

Slagman Percy Isenia van Sparta/Feyenoord is afgelopen zondag tot onbetwiste homerun koning uitgeroepen van de allereerste Reebok Homerun Derby. De Rotterdamse krachtpatser wist maar liefst 10 homeruns te slaan in het Leen Volkerijk Stadion in Den Haag.

Foto: Michael Rosa

Lees ook:Vette party in de kuip dankzij rentree Dirk Kuijt met heli
Lees ook:Filmpje: Madonna doet Michael Jackson
Lees ook:Ruud de Wild en Jeroen KidV in GTST
Lees ook:Nieuwe Opels voor Dirk Kuyt en zijn voetbalcollega’s
Lees ook:Roman Abramovich geeft meer dan 50.000 dollar uit aan lunch!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>