Koningin Sofia moedigde Spanje aan in Zuid Afrika

Spaanse Koningin Sofia woonde vanavond in Zuid Afrika de WK wedstrijd Spanje – Duitsland bij. Ze moedigde het Spaanse team flink aan en met resultaat. De Spanjaarden wonnen met 1-0 en zullen zondag in de finale staan tegen Nederland.

Ook onze eigen Royals zullen waarschijnlijk zondag de finale tussen Spanje en Nederland bijwonen. De RVD laat weten dat Prins Willem-Alexander en Maxima voornemens zijn om zondag weer terug te keren naar Zuid Afrika indien mogelijk om ‘onze jongens’ aan te moedigen. Nu maar hopen dat de helderziende Octopus Paul ons eigen Nederland als winnaar zal kiezen voor de finale…

Lees ook:Shakira is klaar voor Nederland – Spanje
Lees ook:Miss Gibraltar is Miss World 2009
Lees ook:SBS verloot WK finale-kaarten tijdens Popstars!
Lees ook:Prinsesjes ook fan van Nederlands elftal (zie foto’s!)
Lees ook:Spanje scoort het best!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>