K-1 fighter Remy Bonjasky het gezicht van Sapph Men

In navolging van zwemster Inge de Bruijn heeft Sapph wederom een topsporter weten te strikken. De 34-jarige K-1 fighter Remy Bonjasky wordt het gezicht van de mannenlijn van het lingeriemerk. De topsporter werd gisteren op een event van Livera/Intres gepresenteerd in bijzijn van onder meer Inge de Bruijn en Sapph-model en Playmate Dorien Rose.

De 34-jarige in Paramaribo geboren topsporter won drie maal het prestigieuze K-1 Championship (in 2003, 2004 en 2008), waar hij hoge ogen scoorde met gesprongen acties, wat hem zijn bijnaam ‘flying gentleman’ opleverde. In Japan, waar de vechtsport heel groot is, kan hij nauwelijks meer over straat. Hier in Nederland, kan hij nog gewoon boodschappen doen, zonder dat er dertig man om een handtekening staan te schreeuwen. Hij schreef dan ook een boek over zijn bewogen carrière met de toepasselijke titel ‘God in Japan’.

Remy Bonjasky zal net als Inge de Bruijn te zien zijn op de spraakmakende billboards van het snelst groeiende lingeriemerk van Europa. Remy is blij met de samenwerking met Sapph: “Ik was ontzettend blij dat Sapph me vroeg. Ik vind het een te gek merk. Ze hebben lef… en dat heb ik ook. Sapph gaat ook net een beetje verder dan andere lingeriemerken. Dat vind ik ook zo leuk van Sapph. Ze zetten iets brutaals neer. Sommige mensen houden er om die reden niet van, die vinden het te ver gaan wat Sapph doet. Maar ik houd er wel van. Het is net als met mijn sport feitelijk. K-1, je houdt ervan of je haat het. Vind je het niks, dan kijk je toch niet, zeg ik altijd. We kunnen nu eenmaal niet allemaal van volleybal houden.”

Remy opende onlangs zijn eigen kickbox-sportschool, de Bonjasky Academy in Almere. “Geen zweethok”, laat de altijd keurig geklede freefighter weten, “Ik heb mijn hele leven in van de zweethokken getraind en heb altijd tegen mezelf gezegd dat als ik ooit een eigen sportschool begin, deze er gelikt en strak uit moet zien. Die droom is uitgekomen”.

Hij mag dan een van de heftigste vechtsporten ter wereld uitoefenen en regelmatig iemand knock-out slaan, buiten de ring is Remy op en top gentleman, die overal strak in het pak verschijnt. “Ik ben ontzettend ijdel”, bekent de bokser. “Echt. Als ik de ring in ga, dan scheer ik elk haartje weg. Vooral onder mijn oksels, want als ik gewonnen heb en mijn armen omhoog doe, wil ik dat er geen enkel haartje te zien is. Zo ijdel ben ik wel. Het gaat zelfs zo ver dat ik voor de foto’s voor Sapph eerst vier weken keihard train. Ik wil er helemaal afgetraind op staan, op de billboards van Sapph.”. Of Remy na de Sapph billboards in Nederland nog rustig over straat kan, is dus nog maar de vraag.

Sapph Men is te koop bij 350 verkooppunten in Nederland, o.a. Livera en V&D. Meer info: www.sapphlingerie.com

Foto’s: Angel Mulder

Lees ook:Modellen dansen op het IJs
Lees ook:Exclusief! Remy Bonjasky uit de kleren voor Sapph
Lees ook:Let’s kick some ass!
Lees ook:Remy Bonjasky en Tim Douwsma ook op het ijs
Lees ook:Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “K-1 fighter Remy Bonjasky het gezicht van Sapph Men

  1. Pingback: Exclusief! Remy Bonjasky uit de kleren voor Sapph | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>