Exclusief! Remy Bonjasky uit de kleren voor Sapph

Eerder konden we op Glamourblog.nl al melden dat K1-fighter Remy Bonjasky het nieuwe gezicht zal worden voor de mannenlijn van lingeriemerk Sapph. Deze week was het dan eindelijk zo ver. Remy zou zijn eerste fotoshoot doen voor het merk…

Remy trainde vier weken lang keihard om met een mooi, afgetraind lichaam op de billboards te verschijnen. Nog een beetje onwennig en omringd door de prachtige vrouwelijke Sapph modellen, waaronder Dorien Rose, Inge de Bruijn en Yelena Petrova, mocht Remy Bonjasky maandag zijn eerste poseer-klus voor Sapph doen. En dat ging hem meer dan goed af. Zijn relaxte en professionele houding zorgde al snel voor schitterende plaatjes, die binnenkort op diverse posters en in winkels te bewonderen zullen zijn. Wij kunnen je nu alvast een blik achter de schermen van deze fotoshoot tonen… (Klik op de thumbnails voor de volledige foto’s). Voor meer over Sapph Lingerie, kijk op de website sapphlingerie.com


Foto’s: Angel Mulder


Lees ook:Let’s kick some ass!
Lees ook:K-1 fighter Remy Bonjasky het gezicht van Sapph Men
Lees ook:Modellen dansen op het IJs
Lees ook:Joel Geleynse in boxer op billboards
Lees ook:Remy Bonjasky en Tim Douwsma ook op het ijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Exclusief! Remy Bonjasky uit de kleren voor Sapph

 1. Glenn

  Coole Reportage hoor Remy.
  Enne die Inge ziet er echt wel lekker uit.
  Stond ik daar maar naast haar.

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Let’s kick some ass! | Glamour

 3. Pingback: Remy Bonjasky en Tim Douwsma ook op het ijs | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>