Ex-minnares Michael Boogerd uit de kleren! (zie video!)

De vlaamse Bianca claimde de vriendin te zijn van voormalig wielrenner Michael Boogerd, maar blijkbaar zag de winnaar van Sterren dansen op het ijs dat zelf anders. Hij claimt vrijgezel te zijn en te zijn geweest, ondanks dat zowel Bianca als een spinninginstructrice uit Zwijndrecht, Jennifer, volgens hen op hetzelfde moment met de wielrenner de lakens deelden. Bianca zit niet bij de pakken neer en slaat terug door uit de kleren te gaan voor lingeriemerk Sapph.

“Die nare periode sluit ik dan toch nog goed af! Michael was mijn vriend en ik dacht dat ik de enige voor hem was. Toen ik merkte dat hij er nog een vriendin op na hield, was ik meteen helemaal klaar met hem.” Zie de video-reportage van de shoot hieronder.

Lees ook:Dochtertje voor wielrenner Michael Boogerd
Lees ook:Miss Nederland Universe 2013 Stephanie Tency nieuw gezicht van Sapph
Lees ook:Marlies Dekkers voor de rechter gesleept
Lees ook:Joel Geleynse in boxer op billboards
Lees ook:Modellen dansen op het IJs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ex-minnares Michael Boogerd uit de kleren! (zie video!)

  1. Corset-lover

    Michael Boogerd hoeft zich toch niet te verantwoorden met wie en met hoeveel verschillende vrouwen hij naar bed gaat? Jeemig zeg, die Vlaamse Bianca dacht zeker dat ze Michael meteen kon claimen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>