Zoon Ruud Gullit opgepakt bij drugsdeal

Quincy Gullit, de 20-jarige zoon van ex-voetballer en voetbaltrainer Ruud Gullit, is in Italie opgepakt tijdens een drugsdeal. De zoon van Ruud en Christina Pensa werd al enige tijd gevolgt door de Italiaanse politie.

Quincy werd op heterdaad betrapt bij een drugsdeal in Lecco, 50 kilometer van Milaan. In zijn huis werd tevens meer dan 300 gram marihuana gevonden Ruud Gullit is momenteel trainer van het Russische Terek Grozny. In 1994 speelde hij voor AC Milan en trouwde hij met Christina.

Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden
Lees ook:Ruud Gullit eindelijk met al zijn kids samen (zie foto!)
Lees ook:Dit is Margaritha, de nieuwe vriendin van Ruud Gullit!
Lees ook:‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’
Lees ook:Estelle legt beslag op panden Ruud Gullit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>