Nederlands Elftal gaat los in Brazilië (zie foto’s!)

In Engeland staan de kranten de afgelopen weken vol met ‘voetbalschandalen’. Vergeleken bij bijvoorbeeld een Ryan Giggs zijn ‘onze Nederlandse mannen’ maar braaf. Alhoewel… in de Braziliaanse media zijn foto’s opgedoken waarop de heren van het Nederlands elftal flink de bloemetjes buiten zetten in een nachtclub in Rio met een aantal Braziliaanse dames.

Onder andere Dirk Kuyt, John Heitinga en Klaas-Jan Huntelaar lijken het op de foto’s flink naar hun zin te hebben met de dames. Pieters lijkt op de foto zelfs te zoenen met een van de dames. John Heitinga laat in RTL Boulevard weten dat het allemaal niet zo heftig is als de foto’s doen vermoeden. De heren hadden gewoon een gezellige avond en er werd wat gedanst, maar verder is er niets gebeurd. Zie de foto’s hier en hier .

Foto: Terra.com

Lees ook:Naaktfoto Ke$ha opgedoken op Internet
Lees ook:Beelden van zoenende Yolanthe en Wesley Sneijder! Zie ze hier!
Lees ook:Yolanthe en Wesley trouwen in juli in Toscane
Lees ook:David Beckhams Kalender 2009
Lees ook:Glamrock is back, Duran Duran returns

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nederlands Elftal gaat los in Brazilië (zie foto’s!)

  1. valdes

    wat een stomme zielige voetballertjes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>