Dochter voor de Beckhams: Harper Seven

Zondagochtend is Victoria Beckham bevallen van een dochter.  De kleine van Victoria en voetballer David Beckham werd geboren in het Cedars Sinai hospital in Los Angeles en woog ruim 3400 gram. Ze kreeg de naam Harper Seven mee.

Het is het vierde kindje voor het stel, dat sinds 1999 is getrouwd. Ze hadden al drie jongens; Brooklyn (11), Romeo (8) en Cruz (5). Eerder deze week postte David nog bovenstaande foto van zijn hoogzwangere vrouw op Facebook.

Lees ook:Victoria Beckham is zwanger!
Lees ook:‘Victoria Beckham zwanger van een meisje’
Lees ook:‘Ik ben een normale moeder’ zegt Victoria Beckham
Lees ook:Video: Victoria Beckham kan lachen!
Lees ook:‘David Beckham had sex met een lingerieverkoopster’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dochter voor de Beckhams: Harper Seven

  1. Hassankhan

    Congratulations!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>