Video: Nadal onderuit tijdens persconferentie

Met verbijstering zagen we vanmorgen de beelden van de persconferentie van Rafael Nadal tijdens de US Open. De tennisser verkeert tijdens deze persconferentie duidelijk in pijn en niemand grijpt in, reageert of doet wat. Je hoort fotografen gewoon nog foto’s maken. Gelukkig blijkt het ‘slechts’ om een krampaanval te gaan, maar het had erger kunnen zijn… Na 10 minuten kon de persconferentie weer hervat worden. Zie hieronder de beelden.

Lees ook:Jermaine Jackson heeft het moeilijk tijdens persconferentie
Lees ook:Michael Jackson doet 10 laatste concerten (zie beelden!)
Lees ook:Madonna valt flauw tijdens concert! (zie beelden!)
Lees ook:Koningin direct in veiligheid gebracht na ‘chaos’ op de Dam
Lees ook:Persconferentie Michael Jackson vanmiddag live te volgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>