Video: Edwin van der Sar is ‘Greatest Man’

Edwin van der Sar werd zaterdagavond uitgeroepen door Greatest Man van 2011 door het blad JFK. Dubbel feest voor de ex-keeper, want hij vierde die dag ook nog eens zijn 41e verjaardag. Mede-genomineerden waren John en Johnny de Mol, Edwin Evers, Arie Boomsma en Mark Rutte. Zie de video.

Lees ook:Johnny de Mol meest begeerde vrijgezel
Lees ook:André van Duin ontvangt dubbel-cd in twee delen
Lees ook:Arie Boomsma gaat kaal! (zie foto!)
Lees ook:Arie Boomsma gaat naar de KRO
Lees ook:Arie Boomsma morgen weer aan de slag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>