Video: David Beckham sexy voor H&M

Dames, mocht je het deze dag te koud vinden, dan hebben we hier een leuke video om je op te warmen. David Beckham is namelijk hotter than hot in zijn undies voor H&M. Het is de campagne voor zijn eigen David Beckham Bodywear-lijn voor de keten.  De collectie is vanaf donderdag verkrijgbaar bij H&M. Nu maar hopen dat je partner zo’n zelfde sexy lichaam heeft… Wij blijven het in ieder geval jammer vinden van de tattoos en jij?


Lees ook:De tattoos van David Beckham; hot or not?
Lees ook:David Beckham bij H&M
Lees ook:David Beckham siert condooms
Lees ook:De Beckhams intiem in de lift
Lees ook:Een miljoen voor huis waar Beckham opgroeide

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>