Estelle zou vreemd zijn gegaan met kickbokser Badr Hari

We meldden vanmorgen al dat er beweerd werd dat de oorzaak van de scheiding tussen Estelle en Ruud Gullit zou zijn dat Estelle vreemd zou zijn gegaan. Nu beweren bronnen dat dit inderdaad het geval is. De Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari (27) zou het liefje zijn van de 33-jarige Estelle.

De nicht van Johan Cruijff zou het erg gezellig hebben met de voormalig K1-kampioen en zou al eerder gespot zijn met hem in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Estelle zou het nieuws aan De Telegraaf niet willen bevestigen en ‘te verdrietig’ zijn. Estelle zou de bokser hebben ontmoet tijdens een interview voor het blad Beau Monde. In 2006 werd Badr veroordeeld wegens het mishandelen van zijn toenmalige vriendin en werd meerdere malen opgepakt wegens mishandelingen. Wij hopen dat Estelle een betere ervaring met de vechtersbaas zal hebben…

Foto: Wikipedia

Lees ook:Estelle en Badr Hari samen op de cover van JFK!
Lees ook:‘Badr Hari mogelijk 10 jaar in de cel’
Lees ook:Relatie Badr Hari en Estelle in zwaar weer?
Lees ook:‘Badr Hari heeft Estelle Cruijff ten huwelijk gevraagd’
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari

1 Reacties // Reageer

One thought on “Estelle zou vreemd zijn gegaan met kickbokser Badr Hari

  1. Pingback: Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden | Glamour

  2. Pingback: ‘Ook Ruud Gullit ging vreemd’ | Glamour

  3. karel

    die badr heeft schijnbaar ook een relatie gehad met een vrouwlijke K1 boxer uit buitenland , toen had hij al koekkoeks gedrag van het ene nest naar het andere nest, nu spugt ze op hem.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>