Maxine Ashley de Wit, de mooiste spelersvrouw, is geen voetbalvrouw meer!

Ze werd gekozen tot mooiste spelersvrouw (volgens een onderzoek van Maurice de Hond voor WTF.nl), Maxine Ashley de Wit, maar draagt ze deze titel wel terecht? Bronnen melden ons namelijk dat de mooie Maxine en de voetballer Gregory van der Wiel al maanden uit elkaar zijn.

Sterker nog, het stel ging ruim een half jaar geleden al uit elkaar en inmiddels heeft Maxine alweer een nieuwe vriend. Bij deze gediskwalificeerd als spelersvrouw dus. Op de tweede plek in de verkiezing Yolanthe Sneijder Cabau en de derde plek wordt bezet door Sylvie van der Vaart, die volgens eerdere verhalen ook binnenkort wel eens geen voetbalvrouw meer zou kunnen zijn. Ook Estelle Gullit, overigens logischerwijs niet in de lijst te vinden, mag zich inmiddels geen voetbalvrouw meer noemen zoals vandaag bekend werd.

Gelukkig is de zoektocht naar nieuwe voetbalvrouwen tijdens het EK al begonnen… (zie de Voetbalvrouwing clip hieronder)

 

Lees ook:Wie is de mooiste EK voetbalvrouw?
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:Estelle geeft Badr Hari niet op!
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Playboy wil Estelle Gullit en Gigi Ravelli

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Maxine Ashley de Wit, de mooiste spelersvrouw, is geen voetbalvrouw meer!

  1. Pingback: Wie is de mooist EK voetbalvrouw? | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>