Wie is de mooiste EK voetbalvrouw?

Morgen de spannende EK wedstrijd tussen Nederland en Duitsland. Vandaag werd bekend dat Maxine Ashley de Wit (al dan niet terecht, want haar relatie met Gregory van der Wiel zou afgelopen zijn) is verkozen door mooiste Nederlandse spelersvrouw, maar ook de buitenlandse spelers hebben bloedmooie wederhelften. Dus vonden wij het tijd voor een Europese poll. Wie vind jij de mooist EK voetbalvrouw? Wij hebben vast een kleine voorselectie gemaakt, maar weet jij een mooiere voetbalvrouw, plaats jouw stem in een reactie hieronder. Foto’s van de dames zijn te googlen!

Wie is de mooiste EK voetbalvrouw?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

 

Lees ook:Kate Middleton zonder slipje op de foto gezet
Lees ook:Vriendin Cristiano Ronaldo sexy in GQ
Lees ook:Spanje scoort het best!
Lees ook:Maxine Ashley de Wit, de mooiste spelersvrouw, is geen voetbalvrouw meer!
Lees ook:Yolanthe sexy in bikini voor het WK

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wie is de mooiste EK voetbalvrouw?

  1. Pingback: Spanje scoort het best! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>