Prinsesjes bouwen een feestje op tribune Olympische zwemsters

De Olympische Spelen zijn begonnen en de eerste gouden plak is al binnen. Wielrenster Marianne Vos behaalde dit goud. De zwemdames haalden zilver binnen en daarbij waren ook de Prins van Oranje Willem-Alexander, Prinses Máxima en hun dochters Prinses Catharina-Amalia, Alexia en Ariane aanwezig. Zij moedigden de estafettevrouwen enthousiast aan tijdens de olympische finale van de 4 x 100 meter zwemmen. Zie enkele foto’s hier.

Lees ook:Prinses Ariane heeft eerste schooldag (zie foto’s!)
Lees ook:Prinsesjes ook fan van Nederlands elftal (zie foto’s!)
Lees ook:Koninklijke Familie aanwezig bij huwelijk Zweedse Kroonprinses Victoria
Lees ook:Prinses Amalia op de troon (zie foto’s!)
Lees ook:‘Maxima is zwanger!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>