‘Band Aid opname was één groot drugsfeest’


Binnenkort zal hij vast weer op de radio te horen zijn, de single “Do they know (it’s Christmas)” van Band Aid voor de kinderen in Afrika dat werd opgezet door Bob Geldof. Een nobele actie leek het in 1984, maar achter de schermen van de opnames voor deze single ging het er nogal heftig aan toe. Zo was er in de studio een boel “sneeuw” te vinden, maar dan in de vorm van cocaine…

Dat laat de travestiet, zanger Marilyn (echte naam Peter Robinson) weten aan News of the World. Rick Parfitt van Status Quo zou tijdens de opnames een pak cocaine hebben meegenomen ter grootte van een pak suiker. Het pak werd binnen no time door iedereen op het toilet gebruikt. Toen de deur op slot zat zou Rick zelfs de deur met een brandblusser hebben ingetrapt. Dus zo vredevol ging het er allemaal niet aan toe…

Veel van de artiesten zouden te high of dronken zijn geweest om te zingen. Ook Rick Parfitt bekend dat er veel drugs werd gebruikt en gedronken. Maar niet alleen tijdens de opnames. Ook tijdens het Live Aid concert in Wembley ging het er heftig aan toe. Rick zegt zelfs weinig meer van het grootse evenement te kunnen herinneren. In de clip (zie hieronder) ziet iedereen er in ieder geval wel vrij clean uit.

Met Marilyn gaat het overigens ook niet al te best meer. Hij is heroineverslaafd en blut, dus zal aan het interview wel wat centjes overgehouden hebben. Hij gaat nu gewoon als man door het leven en is dik en vrijwel onherkenbaar.

Lees ook:Video: Madonna en Lady GaGa in een catfight
Lees ook:Frits Wester en Rick Nieman bestolen
Lees ook:Dood Rick Astley geen grap?
Lees ook:Matt Damon legt het loodje
Lees ook:Filmpje: Janice Dickinson scheldt modellen uit onder invloed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>