Whatever happened to… Bros

Ook wel eens benieuwd wat er met de one hit wonders of de muzikale of tv-helden uit de jaren ‘80 en ‘90, waar je al jaren niets meer van hoort, is gebeurd? In de rubriek Whatever happened to… op Glamourblog.nl kijken we wekelijks hoe het de sterren van weleer is vergaan. Wat doen ze nu? En hoe zien ze er nu uit? Deze week de Britse boyband Bros.

Bros was vooral eind jaren ’80, begin jaren ’90 bekend . De band bestond uit de tweelingbroers Matt en Luke Goss samen met Craig Logan. In Nederland scoorde Bros vier hits: When will I be famous, Drop the boy, I owe you nothing en I quit. Craig verliet de groep in 1989, waarna de broers samen verder gingen. Craig spande een rechtzaak aan wegens onbetaalde royalties en ontving 1 miljoen pond. Bros ging officieel in 1992 uit elkaar.

Matt Goss begon in 1995 een solo-carrière. Luke Goss (zie foto links) trad in de jaren ’90 op in musicals en speelde in een aantal films, waaronder Blade II. Craig Logan was de manager van Pink en kreeg in 2006 de leiding over RCA Records van Sony BMG. Hij had nog een tijdje een relatie met zangeres Kim Appleby van Mel & Kim.

Het “goede” nieuws is dat Bros volgend jaar een comeback wil gaan maken. Luke en Matt Goss (41) zullen weer samen met Craig Logan (40) de groep nieuw leven inblazen. Voorlopig gaat het om een eenmalig groots concert, maar de heren willen niet uitsluiten dat dat een vervolg zal krijgen als het een succes blijkt. Gevalletje van “When wil I be famous again” dus…

Lees eerdere edities van Whatever happened to… hier

Lees ook:Model Daisy Fuentes gaat vreemd met ex
Lees ook:Relatie Doutzen Kroes is voorbij
Lees ook:Tatjana en Johnny Logan in jury Nationaal Songfestival
Lees ook:Leona Lewis ook single
Lees ook:Amelle verlaat de Sugababes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>