Dallas vanaf dinsdag 4 september weer op Nederlandse televisie

J.R. en Bobby Ewing keren terug op de Nederlandse televisie. En nee, dan hebben we het niet over de zoveelste herhaling van de oude serie, maar hele nieuwe afleveringen met misleiding, complotten en verraad. Ook Sue Ellen is van de partij!

Dallas, de moeder van alle soaps, is terug. Draaide de serie eerst om de rivaliteit tussen de twee legendarische broers J.R. en Bobby Ewing, nu zetten hun zonen John Ross en Christopher de strijd om macht, liefde en land voort. Bijgestaan door hun vaders weten zij het spel van misleiding nog veel harder te spelen en dus staat deze nieuwe reeks bol van complotten, duistere geheimen en verraad. Met de terugkomst van de legendarische Patrick Duffy, Linda Gray en Larry Hagman en daarnaast nieuwe acteurs als Josh Henderson en Jesse Metcalfe is Dallas spannender dan ooit. Dallas is vanaf dinsdag 4 september om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien bij Net5.

Hoewel velen de serie Dallas van vroeger zullen kennen, speelt het vervolg zich gewoon af in 2012. Ranchouder Bobby Ewing wil het familieland Southfork verkopen omdat hij niet wil dat het in handen van zijn kwaadaardige broer J.R. valt. Het land is echter een fortuin waard, dus wanneer J.R. hiervan hoort, doet hij alles om dit tegen te gaan. Maar nu zijn ook hun zoons erbij betrokken. John Ross is net zoals zijn vader J.R. geobsedeerd door geld en hun ideeën staan lijnrecht tegenover Bobby Ewing en zijn zoon Christopher, die er alles aan doen om het familieland te beschermen. John Ross en Christopher staan beiden als een blok achter hun vaders en zijn vastbesloten om de strijd tot het bittere eind uit te vechten.

In het vervolg van Dallas spelen Patrick Duffy, Linda Gray en Larry Hagman nog steeds mee. Maar ook nieuwe sterren doen hun intrede. De zonen van J.R. en Bobby worden gespeeld door Jesse Metcalfe (Desperate Housewives) en Josh Henderson (Step Up). De cast is verder uitgebreid met Jordana Brewster (The Fast & The Furious), die een jeugdvriendin speelt. Julie Gonzalo (Eli Stone) is Rebecca, de prachtige verloofde van Christopher. En Brenda Strong (Desperate Housewives) speelt Ann, de nieuwe vrouw van Bobby.

Fans over de hele wereld hebben reikhalzend uitgekeken naar het vervolg van de voormalige successoap Dallas. De eerste reeks was een enorme hit tussen 1978 en 1991 en hield wekelijks miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. Op de cliffhanger waarin J.R. Ewing werd neergeschoten, stemden wereldwijd 360 miljoen mensen af. Maar ook de nieuwe reeks blijkt aan te slaan. Vorige maand werd de serie in de VS opnieuw gelanceerd met gemiddeld 6,9 miljoen kijkers. Dit was meteen het hoogste resultaat in 2012 voor een première van een serie op een kabelnetwerk in de VS. Al na vier afleveringen werd aangekondigd dat er een tweede seizoen komt. Het wachten is nu nog tot de ultieme glamourserie uit die tijd, Dynasty, ook terugkeert op de televisie…

Dallas is vanaf dinsdag 4 september wekelijks dubbele afleveringen om 20.30 uur te zien bij Net5.

Lees ook:Larry “J.R. Ewing” Hagman (81) overleden
Lees ook:Dallas sterren Linda Gray en Charlene Tilton anno 2011
Lees ook:Veel Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film
Lees ook:Nog een Dynasty-acteur overleden
Lees ook:John Kraaijkamp sr (86) overleden

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dallas vanaf dinsdag 4 september weer op Nederlandse televisie

 1. Emma

  Is de serie ook in de herhaling te bekijken op een ander net of via uitzending gemist?
  Kan totaal niets vinden en elke dinsdag miet ik voetballen dus dat is balen.

    /   Reply  / 
 2. Emma

  MOET ik voetballen, moet het zijn, sory

    /   Reply  / 
 3. Redactie Auteur

  Waarschijnlijk mag de serie door een rechtenkwestie niet online worden uitgezonden.

    /   Reply  / 
 4. gonda

  ik heb een tip voor je dallas is zeker terug tezien maar helaas niet ondertiteld er zijn maar 12 afleveringen van season 1
  klik op de bovenstaande url en je ziet dallas of onderstaande
  veel plezier er mee
  http://www.tvshow7.eu/watch-dallas-2012-online/

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>