BN’ers op de golfbaan

Enkele Bekende Nederlanders sierde woensdagmiddag de golfbaan. Golfclub de Hoge Dijk in Amsterdam vond het nodig om het imago van golf eens aan te pakken en het wat multi-cultureler en vrouw-vriendelijker te maken en dus waren onder meer Edsilia Rombley, Jasmine Sendar, Rogier Komproe en Glennis Grace zwetend en wel op de golfbaan te vinden… Hoe ze het er vanaf brachten? Zie de video hieronder.

Lees ook:Edsilia Rombley en Tjeerd Oosterhuis trotse ouders dochtertje
Lees ook:Sheila E te gast bij Ladies of Soul!
Lees ook:Jasmine Sendar sexy covermodel Panorama
Lees ook:Broers Michael bij premiere This is it (zie foto’s)
Lees ook:‘Stand Up for Cancer’ gratis te downloaden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>