Video: Fajah Lourens moest afkicken van wildplassen

Na haar lange survivalstrijd tijdens Expeditie Robinson werd wildplassen dagelijkse kost voor Fajah Lourens. Eenmaal terug in de bewoonde wereld werd dit toch een klein probleempje… (zie video hieronder)

‘Expeditie Robinson 2012’, vanavond donderdag 30 augustus te zien op RTL5. Vanuit Nederland gaan ‘GTST’-acteur Ruud Feltkamp, actrice Peggy Vrijens, rapper Willie Wartaal, presentatrice Tess Milne, RTL 4-tuinman Lodewijk Hoekstra, actrice/presentatrice Fajah Lourens, ‘The Voice of Holland’-zanger Paul Turner en oud-hockeyster en pokerdiva Fátima Moreira de Melo de uitdaging aan.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Lodewijk Hoekstra trouwt op 4 juni op Ibiza
Lees ook:Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!
Lees ook:‘Wie is de chef’ met celebs!
Lees ook:Niet Katja, maar Fajah Lourens is Hottest MILF 2010
Lees ook:BN’ers in ‘Expeditie Robinson’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>