Video: Bekende Nederlandse dames als Bondgirl

Vandaag, 5 oktober, is het precies vijftig jaar geleden dat de eerste James Bond-film Dr. No in première ging. Sinds die dag geldt Bond, een creatie van Ian Fleming, als stijlicoon, archetypische verleider en leverancier van typisch Britse droge humor. Intussen zijn we zes Bond-vertolkers en drieëntwintig Bond-films verder; dit najaar beleeft de nieuwste, Skyfall (met Daniel Craig en Javier Bardem), zijn première, de 23e titel in 50 jaar Bond. Onlosmakend aan de James Bond-films verbonden zijn de Bond-girls en daar willen bekende Nederlandse dames best auditie voor doen…

Lees ook:Video: Queen Elizabeth als Bond Girl tijdens opening Olympische Spelen 2012
Lees ook:Video: 50 jaar Bond, de ondeugendste Bondgirls
Lees ook:Auto van James Bond te koop
Lees ook:Aston Martin James Bond in Louwman Museum
Lees ook:5 miljoen voor Aston Martin van James Bond?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>