Video: Emile Ratelband is woedend om rechtzaak

Emile Ratelband is woedend over de rechtszaak waar hij in beland is. De positiviteitsgoeroe kwam dinsdag zelf naar de rechtbank om de rechter te overtuigen van zijn onschuld. Emile werd verdacht van poging tot brandstichting.

Ratelband werd in maart van zijn bed gelicht, omdat hij drie jaar geleden van plan zou zijn geweest brand te stichten in een door hem gekochte woning in Huissen. Sindsdien is volgens de positiviteitsgoeroe zijn carrière helemaal aan gort. Zie de pittige reactie van Emile in de video hieronder.

Lees ook:Emile Ratelband (60) weer vader!
Lees ook:‘Emile Ratelband pleegt aanslag op Binnenhof’
Lees ook:Huis van Richard Branson in vlammen opgegaan (zie video!)
Lees ook:De Miljonair Vip-Night in foto’s
Lees ook:Flora’s View: Tsjak(ka)!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>