Video: Patricia Paay openhartig in boek over seksleven

De biografie van Patricia Paay dat vrijdag in Amsterdam werd gepresenteerd doet veel stof opwaaien. Zo zou ze onder meer het bed hebben gedeeld met John de Mol en Waylon. En natuurlijk komt ook de scheiding met Adam Curry in het boek voorbij. In het boek worden schokkende onthullingen gedaan, maar het hoofdstuk over de scheiding vond ‘Patries’ het moeilijkst.

Lees ook:De kerstkaart van de Curry’s
Lees ook:Video: De FHM fotoshoot van Christina Curry!
Lees ook:Adam Curry en Patricia Paay ook uit elkaar!
Lees ook:Patricia Paay probeert Christina te koppelen aan Popstars Bart
Lees ook:Micky Hoogendijk en Adam Curry niet verloofd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>