BlingBling voor je Lamborghini

Lieten we je onlangs nog de schitterende Bentley-sleutel van Amosu Luxery zien, hebben we nu de Lamborghini versie voor je die wellicht nog mooier is! Deze bevat maar liefst 183 kleine diamantjes. Prijs? US $10,500. En nu maar hopen dat je je sleutels niet verliest…

Lees ook:Met deze sleutelhanger mag je gezien worden…
Lees ook:Supersnelle cabrio van Bentley
Lees ook:Bentley van Gordon te koop!
Lees ook:Luxe rijden voor minder
Lees ook:Filmpje: ‘s werelds duurste pak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>