Stijl-ish Chi

Op het gebied van stijltangen is Chi al jaren dé naam die in één adem genoemd wordt. Met deze stylish clutch wordt de Chi tang meer dan alleen maar een stijltang. Het maakt het geheel ‘stijl-ish’. Voor slechts 129 euro kan deze set, die in een schitterende kadodoos komt, van jou zijn. Wij zeggen: hebbuh!!!

Lees ook:Geen Stijl moet links naar Playboy foto’s verwijderen
Lees ook:Wow, wat een bak!
Lees ook:Nel Veerkamp begraven in kist met 756 Swarovski steentjes
Lees ook:Miljonair Romke Kooyenga aast op boedel Scheringa
Lees ook:‘Adrew Melia is The Joker!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>