Nance bevallen van zoon


SBS 6-presentatrice Nance is vanochtend bevallen van een zoon. Zijn naam is Robin. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van Nance en haar vriend Pico in vervulling. De zoon kwam in het ziekenhuis te Blaricum met een keizersnee ter wereld.

Robin weegt 2855 gram en is 51 centimeter lang. Moeder en kind maken het goed. Nance: “Pico en ik kunnen ons geluk niet op. We vinden Robin nog knapper dan we durfden dromen, maar zijn vooral blij dat hij kerngezond is”.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Ook zoontje voor Chantal Janzen!
Lees ook:Vierde zoon voor Frans Bauer!
Lees ook:Kinderen dansen op het ijs: de eerste foto’s!
Lees ook:Marielle Bastiaansen is moeder geworden
Lees ook:Meisje voor Nick Schilder

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nance bevallen van zoon

  1. André de Hooge

    Gefeliciteerd!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>