Miskraam voor Katja Schuurman


Zelf wilden ze het nog niet van de daken schreeuwen, maar het nieuws kwam vorige week toch naar buiten: Katja Schuurman was zwanger. Het babygeluk van Katja en Thijs was echter van korte duur: Katja heeft dinsdag een miskraam gehad. Ze was bijna drie maanden zwanger.

Nog geen week geleden meldde RTL Boulevard dat Katja en Thijs in blijde verwachting waren. Het stel wilde het nieuws stil houden, mocht het onverhoopt toch mis gaan. En dat ging het helaas gisteren dus… Katja’s management laat weten dat Katja en Thijs met rust gelaten willen worden.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Katja Schuurman zwanger?
Lees ook:Katja Schuurman is zwanger!
Lees ook:Baby Katja Schuurman is een meisje!
Lees ook:Zwangere Katja Schuurman sexy in Linda
Lees ook:Katja Römer-Schuurman bevallen van dochtertje!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miskraam voor Katja Schuurman

  1. André de Hooge

    Wat een klotezooi!! Alle sterkte Katja!!!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Katja Schuurman is zwanger! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>