Yolanthe heeft huis Jan Smit verlaten


Yolanthe en Jan Smit wonen vanaf vandaag niet meer onder één dak. Vanmiddag hebben verhuizers de meubels en spulletjes van Yolanthe uit de villa van Jan aan de Pegassusstraat in Volendam weggehaald. Waar Yolanthe nu gaat wonen is nog niet exact bekend. Waarschijnlijk heeft ze een appartement in Amsterdam betrokken. Overigens heeft Yolanthe het afgelopen weekend wederom erg gezellig gehad met Wesley Sneijder.

Lees ook:Gaat Yolanthe vreemd met Wesley Sneijder?
Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan
Lees ook:‘Niet Maria Karin maar Mary Borsato maakte jurk Yolanthe’
Lees ook:Yolanthe en Wesley trouwen in juli in Toscane

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>