Dochter Nicolette van Dam geboren: Lola-Lily

Nicolette van Dam en haar vriend Bas Smits zijn de trotse ouders geworden van een meisje, Lola-Lily. Nicolette maakte het nieuws zelf op Twitter wereldkundig: “”Wat een wonder en wat is ze mooi… Onze dochter ‘Lola-Lily’ is vandaag (1-2-12) geboren. Alles goed gegaan. Zijn zo gelukkig!”

Het kindje werd vandaag rond half 9 geboren via een keizerssnede en weegt 3325 gram. Bas en Nicolette zijn nog niet getrouwd. Wel zijn er trouwplannen. Bas vroeg Nicolette afgelopen zomer op het eiland Necker van Richard Branson ten huwelijk. De huwelijksdatum is nog niet bekend.

Lees ook:Baby van Gouden Kooi’s Brian te vroeg geboren
Lees ook:Huis van Richard Branson in vlammen opgegaan (zie video!)
Lees ook:Weer een dochtertje voor Nicolette van Dam!
Lees ook:Ruud de Wild wederom vader geworden
Lees ook:Miljonair Richard Branson aan lager wal geraakt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>