‘Raffles van Exel betrokken bij dood Whitney Houston’

De Nederlander Raffles van Exel zou betrokken zijn bij de dood van zangeres Whitney Houston, dit meldden Amerikaanse media. Eén ding is zeker: hij was op de avond van haar overlijden de hele avond bij haar en zou haar zelfs dood gevonden hebben.

Zelf claimt hij de hotelkamer in het Beverly Hilton te hebben opgeruimd nadat Whitney dood was gevonden. De Amerikaanse pers beweert nu dat hij hiermee ook bewijsmateriaal heeft weggewerkt. Boze tongen beweren dat Exel de drugsdealer van Whitney was en op deze manier de sporen van de drugs zou geprobeerd hebben te verwijderen. Exel wordt er ook van verdacht de foto van het dode lichaam van Whitney te hebben verspreid.

Raffles van Exel was ook ten tijde van de dood van Michael Jackson een goede vriend van de familie Jackson. De echte naam van Raffles zou Raffles Dawson zijn. Zie hieronder de beelden waarop Raffles het hotel van Whitney Houston verlaat.

Lees ook:Whitney Houston weer aan de coke?
Lees ook:Nederlandse Raffles van Exel was bevriend met Michael Jackson
Lees ook:Zangeres Whitney Houston (48) overleden
Lees ook:Dood Brittany Murphy geen misdrijf, wel medicijnen
Lees ook:Whitney Houston barst uit haar jurk tijdens X-Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>