Olcay Gulsen en Edgar Davids uit elkaar

Alweer een breuk in showbizz-land. Olcay Gulsen en Edgar Davids zijn niet langer een stel. Dit maakte het management van Olcay wereldkundig. “Vanwege drukke schema’s konden zij te weinig tijd met elkaar doorbrengen.”

De mode-ontwerpster en oud-voetballer hadden eerder plannen om elkaar dit jaar het ja-woord te geven. Olcay en Edgar verloofden twee jaar geleden. Vorig jaar werd het huwelijk al uitgesteld vanwege een relatiecrisis. Hun relatie leek weer op te bloeien, maar uiteindelijk is deze toch weer gestrand. De twee waren drie jaar samen.

Lees ook:Edgar Davids en Olcay Gulsen gaan nu toch trouwen
Lees ook:Edgar Davids en Olcay Gulsen gaan trouwen!
Lees ook:Edgar Davids slaat Supertrash miljonaire aan de haak
Lees ook:‘Edgar Davids gaat vreemd’
Lees ook:‘Edgar Davids een relatie met ex Patrick Kluivert’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>