Video: Tom Cruise en Katie Holmes uit elkaar

Na vijf jaar huwelijk gaan Tom Cruise (49) en Katie Holmes (33) uit elkaar. Dit heeft de advocaat van Katie Holmes laten weten. “Dit is een persoonlijke en privékwestie voor Katie en haar gezin”. Het lijkt er dus op dat Katie de scheiding heeft aangevraagd.

Tom en Katie hebben samen een dochter, de 6-jarige Suri. Er gingen al eerder geruchten dat er scheurtjes waren in de relatie tussen de twee. Ze zouden in huwelijkstherapie zijn gegaan bij de Scientology kerk. Dat heeft dus niet mogen baten… Het is voor Tom Cruise het derde huwelijk dat op de klippen loopt. Hij was eerder getrouwd met Mimi Rogers en Nicole Kidman.

Lees ook:Tom Cruise is de best betaalde acteur
Lees ook:Suri Cruise (3) nu al glamourous op hakken!
Lees ook:Filmpje: Tom Cruise praat over dood Jett Travolta
Lees ook:Slapen in het bed van Tom Cruise
Lees ook:Katie Price dumpt Alex Reid! (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>