Micky en Adam Curry stappen in het huwelijksbootje (zie video)

Micky Hoogendijk en Adam Curry zijn vandaag in Amsterdam (letterlijk) in het huwelijksbootje gestapt. Zij vierden vrijdag een groot feest in de Supperclub en vandaag gaven ze elkaar op deze regenachtige dag het ‘ja-woord’.

Dochter Christina Curry, geboren uit het huwelijk tussen Curry en Patricia Paay, kon er helaas niet bij aanwezig zijn, omdat haar paspoort gestolen was. Benieuwd hoe de bruid er uit zag? Zie hier de videobeelden.

Foto: Twitter

Lees ook:Adam Curry en Patricia Paay ook uit elkaar!
Lees ook:Christina Curry uit de kleren op Twitter
Lees ook:Video: De FHM fotoshoot van Christina Curry!
Lees ook:Adam Curry heeft Micky Hoogendijk ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Christina Curry nieuw model Sapph?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>