Dochtertje voor Take That-ster Mark Owen

Mark Owen (40) van Take That is weer vader geworden. Zijn vrouw, actrice Emma Ferguson (35), is gisterochtend bevallen van meisje Fox India Owen. Ze werd om kwart voor 8 in de ochtend geboren en moeder en dochter maken het goed.

Het is het derde kindje voor de Take That-ster en zijn vrouw. Zij hebben al een zoon, Elwood, van bijna 6 jaar oud en een dochter, Willow, die 3 en half jaar oud is. In maart 2010 stond de relatie van Emma en Mark nog op springen, toen bleek dat Mark veelvuldig vreemd was gegaan met onder meer Neva Hanley tijdens zijn relatie met Emma. Hij verweet dit vooral aan zijn problemen met alcohol, waarvan hij inmiddels, na een bezoek aan de afkickkliniek in 2010, verlost is. Emma en Mark trouwden in 2009.

Later dit jaar verwacht ook Gary Barlow voor de vierde keer vader te worden en Robbie Williams maakte in april bekend dat zijn vrouw Ayda Field zwanger is van hun eerste kindje. Zij verwachten hun kindje in augustus.

Lees ook:Video: Take That’s Mark Owen getrouwd!
Lees ook:Jan Smit wordt weer papa!
Lees ook:Take That’s Mark Owen stapt in het huwelijksbootje
Lees ook:Dochter Gary Barlow dood geboren
Lees ook:Video: Interview met Paris Jackson’s mogelijke biologische vader

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dochtertje voor Take That-ster Mark Owen

  1. Pingback: Dochter Gary Barlow dood geboren | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>