Estelle legt beslag op panden Ruud Gullit

De scheiding tussen Estelle Cruijff en Ruud Gullit lijkt minder rooskleurig te verlopen dan eerder naar buiten kwam. Estelle zou namelijk voor een miljoen euro beslag hebben laten leggen op panden van Ruud.

Dat blijkt volgens Het Financiële Dagblad uit kadastrale gegevens. Cruijff had bij de rechtbank in Amsterdam een kort geding aangespannen, waarna beslag is gelegd op een villa die volledig eigendom is van de oud-voetballer en acht appartementen die voor de helft zijn eigendom zijn. De appartementen zijn in 2006 en 2007 door de oud-voetballer voor in totaal €2,2 mln gekocht met zakenpartner Alex Bottse

In 2010 werd door zijn Italiaanse ex-vrouw Christina Pensa ook al beslag gelegd op de panden in verband met de financiële afwikkeling van hun scheiding.

Ruud heeft inmiddels een relatie met Margaritha Jimenez. Estelle heeft een relatie met de gedetineerde Badr Hari.


Lees ook:Deurwaarder legt beslag op panden Ruud Gullit
Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden
Lees ook:‘Estelle Cruijff en Badr Hari verbreken relatie’
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Estelle legt beslag op panden Ruud Gullit

  1. Trein controle

    De vrouw gaat vreemd en wilt vervolgens ook nog geld hebben. Toch is het goed dat de rechtspraak in Nederland alle feiten nauwkeurig bekijkt en hierop haar feitelijke mening bepaald.

      /   Reply  / 
  2. Michael

    Zo werkt dat met gold diggers. Je kunt beter naar een h**r gaan dan trouwen met een gold digger want je bent goedkoper uit en er is toch geen verschil.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>