Actrice Hetty Blok op 92-jarige leeftijd overleden

Actrice Hetty Blok is maandagnacht op 92-jarige leeftijd overleden in het ziekenhuis. Hetty was bij het grote publiek vooral bekend door haar rol van zuster Klivia in de televisieserie Ja Zuster, Nee Zuster.

Blok speelde onder meer in de tv-serie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? en in films als Brandende liefde. Tot 1998 trad ze op met het soloprogramma Ziezo met liedjes van Annie M.G. Schmidt.

Een jaar geleden was ze nog fit en wel te zien in De Wereld Draait Door. Zie de video hieronder.

Lees ook:Britse verpleegster Kate dood gevonden. Zelfmoord?
Lees ook:Johnny de Mol slaat fotomodel aan de haak
Lees ook:André van Duin ontvangt dubbel-cd in twee delen
Lees ook:Video: Coiffure Awards 2010
Lees ook:BZV boerin Henrieke verliefd op Ronald

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>