Sabia en Khalid Boulahrouz gaan ook scheiden!

Deze week werd Sabia Boulahrouz veelvuldig gespot met de net in scheiding liggende Sylvie van der Vaart Meis. Nu mag duidelijk zijn waarom: na het huwelijk tussen Sylvie en Rafael van der Vaart, ligt ook het huwelijk tussen Sabia en Khalid Bouhlarouz aan diggelen. De twee hebben bekend gemaakt te gaan scheiden.

Sabia heeft het nieuws bevestigd aan de Duitse krant Bild, die vorige week ook het nieuws over de scheiding tussen Rafael en Sylvie naar buiten bracht. Het stel zou niet meer bij elkaar passen. Khalid en Sabia trouwden in 2006. Zij hebben twee kinderen, dochter Amaya en zoontje Daamin.Vier jaar terug verloor het stel een kindje.

Afgelopen week werden de twee hartsvriendinnen Sylvie en Sabia regelmatig samen shoppend en lunchend gespot in Hamburg. Khalid verblijft in Lissabon, waar hij voetbalt. Nu lijkt duidelijk dat de dames steun bij elkaar zoeken in de tijden van scheiding.

Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:‘Sabia was gogo-danseres’
Lees ook:‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’
Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>