Chrissy Amphlett (Divinyls) overleden aan borstkanker

Zangeres Chrissy Amphlett, bekend als de zangeres van Divinyls, die in 1991 een hit hadden met “I Touch Myself” is gisteren op 53-jarige leeftijd overleden aan borstkanker. De zangeres leed tevens aan MS.

In 2007 werd bekend dat Chrissy aan Multiple Sclerosis leed en in 2010 werd duidelijk dat ze tevens moest vechten tegen borstkanker. Haar echtgenoot, Divinyls drummer Charlie Drayton, heeft laten weten dat ze in haar slaap overleden is in bijzijn van familie en vrienden.

Lees ook:Zangeres Etta James (73) overleden
Lees ook:Farrah Fawcett is overleden
Lees ook:Regisseur Ruud van Hemert (73) overleden aan keelkanker
Lees ook:Sylvia Kristel (60) overleden
Lees ook:Hmmm de blote billen van John Legend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>