Danser Christian Polanc had affaire met Sylvie


Ai, het zit Sylvie van der Vaart (Meis) niet echt mee. Na haar Franse ex-lover Guillaume Zarka  klapt nu ook de ex van Let’s Dance danser Christian Polac uit de school. Sylvie zou wel degelijk een affaire met Christian hebben gehad, beweert Melissa Ortiz-Gomez, de ex van Christian, in tijdschrift Closer.

Het zou zijn begonnen in 2010 toen Sylvie samen met de danser deelnam aan Let’s Dance. Sylvie wist Christian te verleiden en gaf hem haar kamernummer. De affaire zou enige tijd geduurd hebben en Christian kreeg volgens Melissa zelfs een peperduur horloge van Sylvie ter waarde van zo’n 5000 – 8000 euro. Voormalig hartsvriendin Sabia Engizek bracht de affaire vorige week al in een interview naar buiten.

Lees ook:Jack de Vries ingetrokken bij zijn vriendin
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:Peperdure horloges voor voetbal-paar
Lees ook:Sylvie van der Vaart geen winnares Let’s Dance
Lees ook:Kluun jatte Barry Atsma’s dure horloge!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Danser Christian Polanc had affaire met Sylvie

  1. sandra

    Dat had ik gisteren al gelezen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>