Angela van Hulten bevallen van zoontje


Angela van Hulten, de ex van Patrick Kluivert, is gisteren bevallen van een zoontje. Angela zou begin september al uitgerekend zijn van haar baby. De klein werd door middel van een keizersnede geboren. Angela heeft al drie zoons uit haar huwelijk met Patrick Kluivert.

De vader van de kleine is haar huidige partner Danny K. die in het huis van bewaring zit. Hij wordt verdacht van leiding geven aan een criminele organisatie en betrokken zijn bij drugs en witwassen. Ook Angela werd in deze zaak enige tijd vastgehouden.

 

Lees ook:Danny K, de vriend van Angela van Hulten, verdacht van coke smokkel
Lees ook:Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden
Lees ook:Eric Kuster opgepakt wegens rommelen met facturen
Lees ook:‘Edgar Davids een relatie met ex Patrick Kluivert’
Lees ook:Edgar Davids slaat Supertrash miljonaire aan de haak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>