Zanger Bono bij herdenking Prins Friso

Vanmiddag vond in de Oude Kerk in Delft de besloten herdenkingsbijeenkomst plaats voor Prins Friso. Bijna de voltallige koninklijke familie, vrienden en collega’s van de op 12 augustus overleden prins zijn aanwezig in de kerk, maar ook bijzondere namen zoals U2 zanger Bono, Kofi Annan en Desmond Tutu.

Verder zijn veel leden aanwezig van The Elders, een verband waarin wijze mensen samenwerken aan vrede en mensenrechten. Prinses Mabel was tot vorig jaar directeur van deze club. Ook leden van andere koningshuizen wonen de dienst bij. Onder meer Stef Bos zou zingen tijdens deze dienst.

Zie enkele beelden op de YouTube videos hieronder:

Lees ook:Huwelijk van kroonprinses Victoria en Daniel Westling in volle gang
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Prinses Mabel en kinderen toch naar Lech
Lees ook:Gastenlijst troonswisseling bekend
Lees ook:Koninklijke familie aangekomen in Lech

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>