‘Estelle Cruijff en Badr Hari verbreken relatie’

Estelle Cruijff en Badr Hari zouden uit elkaar zijn. De twee zouden begin deze week hebben besloten hun relatie te beëindigen. Estelle zou veel last hebben van stress.

De scheiding van haar ex Ruud Gullit, de relatie met Hari en zijn rechtzaak werden haar allemaal te veel. “De scheiding, de rechtszaken, de slechte publiciteit. Dat laatste is misschien nog het minste; het meeste gaat langs me heen. Anderhalf jaar duurt nu al de afwikkeling van de scheiding van Ruud. Tegenwerking, beslagleggingen. Het gaat maar door.” meldt zij in de Telegraaf. “Ik kan geen goed doen, maar het wordt tijd dat ik voor mijn kinderen en mezelf kies. Ik wil rust voor iedereen. En daarom is dit beter.” Volgens haar was de breuk onvermijdelijk.

Badr en Estelle kregen iets meer dan een jaar geleden een relatie. Saillant detail: gisteren werden Badr en Estelle nog gelukkig lachend samen gespot in Amsterdam. Zie de foto hier.

Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden
Lees ook:Estelle geeft Badr Hari niet op!
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Relatie Badr Hari en Estelle in zwaar weer?
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>