Acteur Kees Brusse (88) overleden

Acteur Kees Brusse is op 88-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Laren. Kees speelde onder meer in Tussen Wal en Schip, Maigret en Mensen zoals jij en ik, maar was vooral bekend van de spelshow Wie van de Drie waar hij panellid was naast Martine Bijl, Albert Mol en Sonja Barend.

Daarnaast was hij jarenlang te zien in de reclames van Shell en Zwitserleven. Kees woonde de afgelopen jaren in Australië, maar keerde begin dit jaar terug naar Nederland waar hij zijn laatste maanden sleet in het Rosa Spierhuis in Laren.

[videostrip guid="011960567"]

Lees ook:John Kraaijkamp sr (86) overleden
Lees ook:Pieter Storms eist 2,5 miljoen euro
Lees ook:Moet GTST acteur Ferri Somogyi vrezen voor fans die zijn huis komen bekijken?
Lees ook:Video: Jaguar vs Mercedes
Lees ook:Yolanthe uit de film ‘Move On’ geknipt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>