Vrouw Ruud de Wild heeft een ander

De relatieproblemen van Ruud de Wild en zijn Aafke blijken verder te gaan dan gedacht. De vrouw van Ruud, Aafke Burgraaf, schijnt al geruime tijd verliefd te zijn op een ander. De man waar zij haar hart aan verloren heeft, heet Gijs.

Ruud deed in zijn radioshow een boekje open over de relatie van zijn vrouw.  “Aafke heeft mij gevraagd of ik er al aan toe ben om haar nieuwe man te ontmoeten.” Hier had Ruud geen behoefte aan, maar wilde wel wat kwijt aan de nieuwe liefde van zijn vrouw; “Ik wil iets tegen hem zeggen: Gijs, over Aafke heb ik niets te zeggen. Dat doet heel veel pijn, maar dat zal ik dragen als man, het kan namelijk gebeuren. Zorg wel goed voor mijn kinderen.”

De DJ legt zich neer bij het feit dat zijn vrouw een ander heeft: “De negen jaren waren waanzinnig. En iemand krampachtig vasthouden, dat heeft geen zin, ik laat je los uit liefde.”

Lees ook:Relatie Ruud de Wild op scherp? (luister fragment!)
Lees ook:Ruud de Wild wederom vader geworden
Lees ook:Dit is Margaritha, de nieuwe vriendin van Ruud Gullit!
Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>