Peaches, dochter Bob Geldof, overleden (25)

Tv-presentatrice Peaches Geldof is op 25 jarige leeftijd overleden. De dochter van Bob Geldof en Paula Yates laat haar man en twee zoontjes achter. De oorzaak van haar dood is nog niet bekend. De politie laat weten dat haar dood behandeld wordt als “onverklaarbaar en onverwacht”.

Peaches Honeyblossom werd geboren in 1989 en op haar 15e schreef ze al een column voor Elle Magazine. Op jonge leeftijd presenteerde ze al televisieshows en werkte als model. Ze trouwde met muzikant Thomas Cohen, waarmee ze zoontjes Astala en Phaedra kreeg. Peaches was vorige week nog in goede gezondheid aanwezig bij een modeshow. Peaches had enkele maanden een relatie met de Nederlandse Christina Curry, de dochter van Patricia Paay en Adam Curry.

Lees ook:Peaches Geldof topless op het strand (zie foto)
Lees ook:‘Bob Geldof is een slechte vader’
Lees ook:Miley Cyrus overleden?
Lees ook:Adam Curry en Patricia Paay ook uit elkaar!
Lees ook:Christina Curry nieuw model Sapph?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>