Touriya: ‘wij gaan niet officieel scheiden’

Houdt Touriya Haoud alle opties open? In Story vertelt ze namelijk dat ze helemaal niet officieel gaan scheiden.

Ze blijven voorlopig nog onder één dak wonen en dat zou makkelijk kunnen omdat ze geen ruzie met elkaar hebben. Van vreemdgaan is ook geen sprake. Het stel gaat zelfs nog met elkaar op vakantie deze zomer en toeren door Europa met hun drie zoontjes. Hierna zal man Greg Vaughan een ander onderkomen gaan zoeken. Niet scheiden dus, maar wel apart wonen. Volgens Touriya omdat ze geen zin hebben in het gedoe met advocaten maar ook omdat ze niet weet wat de toekomst hen gaat brengen. Wie weet is er nog genoeg liefde straks om de draad weer op te pakken, geeft ze aan in het openhartige interview.

Lees ook:Touriya Haoud en Greg Vaughan uit elkaar!
Lees ook:Touriya Haoud is zwanger van zoontje
Lees ook:Nu alweer scheiding voor Marc Jacobs?
Lees ook:Martijn Krabbe en Amanda gaan scheiden!
Lees ook:Huub en Claire (Gouden Kooi) gaan scheiden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>