Als een vis in het water


Is het een vis of is het een boot? Bijzonder is het in ieder geval wel, dit ongeveer 75 meter lange jacht wat sterk doet denken aan een cybervisje. Geinspireerd door vissen uit de oceaan is dit jacht, met de naam Oculus, ontworpen door Kevin Schöpfer van Schöpfer Yachts LLC.

Het ontwerp is geinspireerd op de kaak en ogen van een grote vis uit de oceaan. Het jacht is geschikt voor zo’n 12 gasten, is luxueus ingericht en glijd met een snelheid van 25 knopen door het water. Dit luxe bootje heeft drie verdiepingen en zelfs een lift. De Oculus is nog maar een concept, maar mocht er interesse zijn zal Schöpfer Yachts deze gaan vervaardigen. Het prijskaartje wat daar aan verbonden zit zal niet bepaald laag zijn in ieder geval!

Lees ook:Je eigen onderzeejacht
Lees ook:Sjeik Dubai koopt langste privéjacht ter wereld
Lees ook:Te koop: jacht van Saddam Hoessein
Lees ook:Miljardair verkoopt een van de grootste jachten ter wereld
Lees ook:Wonen in het huis van Maroon 5 zanger Adam Levine

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Als een vis in het water

  1. Pingback: Je eigen onderzeejacht | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>