Je eigen onderzeejacht


Schreven we deze week nog over een jacht in de vorm van een vis, het kan nog gekker! Nu is er ook al een ontwerp voor een luxe onderzeeboot… nou, zeg maar gerust onderzeeJACHT. Dit ontwerp van Jonathan Owen Pearsonis namelijk een 44 meter lange luxe onderzeeboor. Deze onderzeeer is geinspireerd op een walvis. Dit ontwerp bestaat echter alleen nog maar op tekening en wij zien hem nou ook niet zo snel te water gaan, maar zeg nooit nooit…

Lees ook:Als een vis in het water
Lees ook:Ewww… is dat een telefoon?
Lees ook:Hier vierde Prins Charles zijn verjaardag
Lees ook:Koninklijke familie bij intocht Sinterklaas
Lees ook:Nieuw van Lamborghini…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>